Hjælp os! Del!

Da der tilsyneladende er sket en fejl er DH-Ringsteds pressemeddelelse om vores cafémøde i aften hverken nået ud til Lokalbladets eller Dagbladets læsere. Vil vil derfor bede dig om at dele dette opslag:

FOKUS PÅ “DEMOKRATI FOR ALLE”

Skal man sættes uden for indflydelse fordi man har den ene eller den anden form for handicap? Har vi alle ikke både pligt og ret til at deltage i demokratiet? Hvordan sikrer vi, at der findes tilgængelige materialer, der kan bruges af blinde, døve, udviklingshæmmede, af mennesker med kognitive problemer?

Det er blot nogle af temaerne, når Danske Handicaporganisationer i Ringsted onsdag 21. oktober afholder årets sidste cafemøde under titlen “Demokrati for alle”.

Cafémødet finder sted i aften onsdag 21. oktober kl. 19.00-21.00 i Café Ingeborg på Knud Lavard Centret, Eksercerpladsen 3, 4100 Ringsted.
Alle der er interesseret i at høre om og debattere “Demokrati for alle” er velkomne til at deltage i Café-mødet.

Læs mere: http://dh-ringsted.dk/?p=158