Kender du en, der gør en forskel for mennesker med handicap?

screenshot-kopi-1

Ringsted Kommune vil ved at uddele Handicapprisen belønne frivilligt engagement, initiativrigdom og kommunens ildsjæle.

Der er mange mennesker i Ringsted kommune, den har et handicap og et utroligt gå-påmod. Der er også mange frivillige personer og foreninger, der gør en utrolig indsats hver dag, som betyder meget for mennesker med en eller anden form for handicap.

Kender du én eller flere af dem, har du nu mulighed for at indstille  kandidater til Handicapprisen.

Tænk over, hvem du synes gør en mærkbar forskel for mennesker med handicap i Ringsted Kommune.

Sidste frist for at indstille din kandidat er 1. november 2016. Læs mere om Handicapprisen og indstil din kandidat på Ringsted kommunes hjemmeside www.ringsted.dk.

Hvem kan indstille?
Der er nu åbnet for indstillinger og alle – unge, ældre, pårørende, brugere og frivillige – kan ligesom ansatte i Ringsted Kommune foreslå, hvem der skal tildeles de fire priser. Ansatte i Ringsted Kommune kan dog ikke modtage prisen, som anerkendelse for deres lønnede arbejde for Ringsted kommune.

For at komme i betragtning til prisen, skal du i indstillingen blandt andet forklare, hvordan og hvilken forskel og værdi indsatsen konkret skaber.

Send dit forslag
Hvis du vil indstille en frivillig, en forening eller et projekt til en af de fire priser, skal du udfylde den elektroniske indstillingsformular.

Du finder formularen her (nederst på siden)

Prisuddeling
De fire priser uddeles fredag den 10. marts 2017 ved en gallaaften for frivillige og foreninger.  Med hver af de fire priser, der uddeles denne aften (Foreningslederprisen, Frivilligprisen, Handicapprisen og Integrationsprisen) følger 10.000 kr.