Seje mor!

Den 24. april holder Danske Handicaporganisationer i Ringsted et Cafémøde, hvor vi har inviteret Monica Lylloff, mor til 3 børn med særlige behov, til at fortælle.

Monica Lylloff har en bred viden om, hvoran det er at være en familie, hvor diagnoser, hjælpemidler og svære valg er en del af hverdagen.

”Jeg kunne ikke svinge en tryllestav og få diagnoserne til at forsvinde. Men jeg kunne vælge at ændre mig og måden at være i familien på” fortæller Monica Lylloff bl.a. i hendes højaktuelle bog “Seje mor – En fortælling om livet med 3 børn med særlige behov”.

– Bogen har vakt meget opmærksomhed, fordi Monica Lylloff, med tre børn med vidt forskellige særlige behov, dækker mange af de problemstillinger, som børnefamilier med handicap kommer ud i, siger Jan Jakobsen, der er formand for Danske Handicaporganisationer i Ringsted.

– Derfor synes vi også, at det er oplagt at invitere en oplægsholder, der oveni er jurist og har måttet sætte sig ind i både sociallovgivning og retssikkerhed. Det er med til at give liv til en nødvendig debat, som jo er i forvejen er i Ringsted.

Mødet vil blive nærmere omtalt senere, men foreløbig står det fast, at selve mødet finder sted i Café Ingeborg på Knud Lavard Centret onsdag 24. april kl. 19.00.