Møde for medlemsorganisationer i DH

Danske Handicaporganisationer i Ringsted holder 4. oktober et møde for alle de foreninger, der er medlemmer af Danske Handicaporganisationer. På mødet vil DH-Ringsted gerne tale med foreningerne om det, der rører sig lokalt.

– Det er blandt andet, hvordan både vore medlemsforeninger arbejder lokalt og vi i DH-Ringsted kan understøtte arbejdet, siger Jan Jakobsen, formand i DH-Ringsted.

-Vi vil også gerne tale om valg til Handicaprådet. DH-Ringsted skal indstille nye medlemmer til byrådet. Netop nu skal vi i gang med at indstille medlemmer til det Handicapråd, der skal fungere i den byrådsperiode, der starter i januar. Vi vil inddrage medlemsforeningerne i, hvordan vi gør det.

Også det valgmøde DH i Ringsted holder den 18. oktober er der mulighed for at drøfte.

– Vi ser frem til, at så mange borgere som overhovedet muligt møder op til valgmødet og diskuterer udfordringer med de kommende byrådspolitikere. Det gælder helt naturligt også DHs medlemsforeninger, der har mange erfaringer fra deres medlemsarbejde.

Mødet med medlemsforeningerne er et nyt tiltag i Ringsted-afdelingen.

– Mange medlemsforeninger er optaget af deres lokale arbejde. Ikke alle har tid til at deltage i DH. Vi besluttede derfor ved årsmødet i april at holde et møde for alle i oktober foruden årsmødet. På årsmødet vælger vi vores forretningsudvalg. Det består i øjeblikket af repræsentanter fra bl.a. Scleroseforeningen, LEV, Autismeforeningen, Dansk Blindesamfund, SIND, Muskelsvindfonden. Desuden er blandt andet også Spastikerforeningen aktiv.

– DH har 33 medlemsorganisationer, der repræsenterer mange former for handikap. En del af dem har aktiviteter i Ringsted. Dem håber vi at se på mødet, slutter Jan Jakobsen.

Mødet finder sted onsdag 4. oktober kl. 19.00-21.00 i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, 4100 Ringsted. Der er tilmelding senest mandag 2. oktober på mail janvjak@gmail.com eller telefon 61 69 16 75. Der kan også sendes sms eller indtales besked på denne telefon.