Valgmøde om handikappolitik

PRESSEMEDDELELSE

Danske Handicaporganisationer i Ringsted sætter fokus på den lokale handikappolitik op til kommunevalg ’17. En stor del af medborgere i vores kommune lever med et handikap – og DH-Ringsted vil gerne fortælle politikerne om de problemstillinger, de møder.

Derfor har DH-Ringsted indbudt alle spidskandidaterne ved kommunevalget til et politisk møde, der finder sted i Café Ingeborg på Knud Lavard Centret onsdag den 18. oktober kl. 19.00 til 21.30. 

– I midten af september kommer flere informationer om, hvordan formen for mødet bliver. Der er en række vigtige temaer, vi gerne vil have frem i debatten, siger Jan Jakobsen, der er formand for Danske Handicaporganisationer i Ringsted. – Det er vigtigt for os, at få en god debat, hvor politikerne møder borgerne og de forskelligartede udfordringer, der er i forbindelse med handikap.

– Vi vil gerne have en dialog med lidt mere kød på. Det er en af grundene til, at vi har valgt at lægge mødet som et af de første af en lang række. Det er også lige efter vedtagelsen af næste års budget. Det kan være med at give pulsen på, hvordan handikap prioriteres det kommende år.

– Vi går også ind i debatten forud for valget. Det er vigtigt for os, at både borgere og politikere ved, hvordan det står til med borgernes retssikkerhed i Ringsted kommune. Det er et centralt emne for os, slutter Jan Jakobsen.